Marcel Meijer en Rineke Schoonenboom-Michelbrink

Datum: vrijdag 8 t/m zondag 10 april 2016

Tijden: van vrijdag 14.00 uur tot zondag 16.30 uur.

Kosten: € 350,- (incl. 2x diner, 2x overnachting, 2x ontbijt, 2x lunch)

Opgave: bij Marcel: (070) 3637347; of bij Rineke: (013) 5054012.

Lokatie: Herberg De Dieken

Vanuit vrijheid, kracht en eigenheid lever je jouw unieke bijdrage aan de wereld.

Dat vraagt loslaten, loslaten, loslaten … van oude denkbeelden, van plannen die nu niet meer gelden of werken, alsook het loslaten van het voldoen aan de verwachtingen van anderen. Dit loslaten maakt je vrij en brengt je tegelijkertijd bij je eigen authenticiteit. Je komt in een alom aanwezige ruimte van stilte en eenvoud.

Deze ruimte van eenvoud laat je elk moment ervaren dat alles beschikbaar is. Jij bent zelf de kracht en daarin volg je je eigen spoor en creativiteit. Jij weet dan als vanzelfsprekend wat te doen en wat te zeggen.

Vanuit het zijn en het contact met deze stille ruimte van eenvoud ben je in staat om vanuit de diepte jezelf vorm te geven.

Door dit proces in een groep mee te maken, wordt je kracht nog meer bestendigd. Het is daarbij inspirerend om te ervaren hoe je zelf en ieder ander zijn eigenheid vorm geeft in de buitenwereld.

We zijn hiervoor bij elkaar van vrijdagmiddag tot en met zondag met een uitnodigend programma in een warme, rustige herberg te midden van de ontluikende lente-natuur.