Een schets van de CD:

‘Wake up’ gaat over de zoektocht naar jeZelf, de ontdekking dat vervulling niet buiten, maar diep in jezelf verborgen ligt. In liederen en teksten vertelt Mieke Wissink, de zangeres en componiste, op een directe manier over dit innerlijk groeiproces met haar hoogtepunten, moeilijke hobbels en belangrijke inzichten. Een levensverhaal in al z’n kwetsbaarheid, op muziek.

Vanwege de uiteenlopende instrumenten die als begeleiding worden gebruikt is de CD een gevarieerde verzameling van composities. Piano, gitaar, viool en synthesizer, maar ook de lier, de tampoura en de bamboefluit creëren een wisselend palet aan klankkleuren en sferen. Muziek om bij tot rust te komen en ‘wakker’ te worden. De teksten in combinatie met geïmproviseerde zanglijnen kunnen een ieder tot inspiratie zijn en zijn voor menigeen een steun en troost in hun eigen proces.

Hier kun je een aantal fragmenten beluisteren:

Body Stream Language: Body Stream Language

Wake up!: Wake up!

The Melody: The melody

Acceptation: Acceptation

Je kunt de CD bestellen door ons een mail te sturen, zie Contact opnemen.

<strong”>Recensie uit de nieuwsbrief van Ajapajapam, muziekwinkel in Zutphen:</strong”>

En dan iets bijzonders. Via een wederzijdse kennis (dank hiervoor) kwamen we op het spoor van een in eigen beheer uitgebrachte CD met de titel Wake Up! door D. Light. We hebben deze CD eerst geluisterd en waren zo onder de indruk, dat we hem graag opnemen in ons assortiment. (…) We hebben geen idee hoe we deze CD kunnen/mogen om-schrijven. Ten eerste valt de uiterst zuivere, diep-rakende stem van Mieke Wissink op. Is zij D. Light? Laten we het hopen. Dan valt onder haar stem de simpele, gevoelige muziek op. Er wordt gebruik gemaakt van vele, niet altijd voor de hand liggende instrumenten, waarbij een keuze richting Indiase instrumenten goed vertegenwoordigd is. De muziek is ondersteunend en tegelijk onlosmakelijk verbonden met de stem. Prachtig gedaan. Dan vallen de teksten op en neem je het uitgebreide tekstboekje erbij, dan komt er weer een dimensie bij. Het is rijk, heerlijk en rakend…