In het najaar van 2024 geven we een 6-daags traject voor mensen die na een burn-out willen onderzoeken hoe zij hun leven opnieuw vorm willen geven.


Sequoia – nieuw leven na een burn-out

 

Alleen na het intense vuur van een bosbrand kan de Sequoia-boom haar zaden verspreiden en nieuw leven laten groeien. Net zoals de majestueuze Sequoia vanuit het verwoestende vuur nieuw leven laat ontstaan, is jouw leven na het opbranden ook een soort wedergeboorte. Ons traject biedt een veilige ruimte waarin je kunt herrijzen uit de vruchtbare as van jouw opbranden, en een nieuw leven kunt vormgeven.

Jouw nieuwe leven vormgeven na het ‘opbranden’ is eigenlijk een zoektocht naar jezelf, een ontdekking van wie je echt bent in plaats van grenzeloos van alles doen omdat je denkt dat het zo hoort of moet.

In ons traject staat die ontdekkingstocht centraal. Je wordt begeleid om in alle rust en veiligheid de tijd te nemen om contact te maken met de diepere lagen van jouw binnenwereld. Te ontdekken waar, hoe en waarom je uit de bocht gevlogen bent en meer contact te maken met je werkelijke kern.

Lees hier verder.